Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt
  /  Educatie   /  Subiectele și Baremul de corectare pentru subiectele primite de elevi la proba de Limba Română și Matematică de la Evaluarea Națională 2021

Subiectele și Baremul de corectare pentru subiectele primite de elevi la proba de Limba Română și Matematică de la Evaluarea Națională 2021

Ministerul Educației a publicat pe subiecte.edu.ro, subiectele și baremul de corectare de la proba de Limba Română de la Evaluarea Națională 2021, susținută în această sesiune de absolvenții de clasa a VIII-a. La examenul de Limba Română a fost extrasă varianta numărul 4.

Subiectele la Limba si literatura română Evaluarea Națională clasa a VIII-a Download

Descarcă Baremul de corectare pentru Limba Română Download

Subiectele la Matematică de la Evaluarea Națională 2021, date în această dimineață la examenul susținut de absolvenții clasei a VIII-a, au fost foarte asemănătoare celor date la simularea Evaluării Naționale și la testele de antrenament. La examenul de Matematică de astăzi a fost extrasă varianta numărul 3.

Elevii au avut la dispoziție 120 de minute pentru rezolvarea lor, adică două ore, după completarea casetelor de identificare. Fiecare lucrare primește 10 puncte din oficiu.

Descarcă Subiectele și Baremul de corectare la Matematică Download

Surse articol: edupedu.ro. și subiecte.edu.ro.

Posteaza un comentariu