Designed and built with care, filled with creative elements

Fizica / Chimie
Top
Image Alt

Fizica / Chimie

  /  Liceu  /  Fizica / Chimie

Fizica / Chimie

Categories:
£160

About this course

Fizica

Fizica dezvaluie idei fascinante sub aspect filozofic. Faptul ca parte din atomii care ne constituie au fost creati in stele indepartate este greu sa nu fascineze orice pamantean. Faptul ca uriasul univers in care existam isi are originea intr-un punct de densitate infinita, de asemenea, uluieste si fascineaza. Ciudateniile mecanicii cuantice, cum ar fi faptul ca un foton este si unda, si particula, in functie de modul in care-l masuram, de asemenea, starnesc uimirea. Vrei sa nu mai fie o enigma fenomenele? Te asteptăm in centrele noastre.

Chimia

Chimia joaca un rol important regasindu-se in majoritatea produselor din viata de zi cu zi, pornind de la cele alimentare, pana la produsele cosmetice, detergenti, etc. Privind planul chimiei, desi nu puteau întelege ce au realizat, oamenii preistorici descoperisera imbalsamarea mumiilor, arte ale tamaduirii, iar alchimistii se iveau cu teorii si studii noi.

Chimia nu este doar o materie de studiu scolar, este, in primul rand, materia din jurul tau: aer, apa, sol, plante, animale.

Chimia este stiinta care ne ajuta sa intelegem si care sunt legile care guverneaza viata si cele care au construit lumea.

Compozitia unui parfum, a unui sapun sau crema de fata, o tesatura, combustibil sau pur si simplu pentru a ne feri de substanțele nocive…. acestea sunt doar o parte dintre raspunsurile la intrebarea: “De ce invatam chimia?”