Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Despre noi

  /  Despre noi

Cine suntem?

Cu o experiență de 5 ani am ajutat cu succes peste 1400 de elevi si adulti.

Rezultatele ne onoreaza si ne motiveaza:

  • Anul școlar 2016-2017: 85% promovabilitate la examenul de Bacalaureat si 100% promovabilitate la Evaluarea Națională.
  • Anul școlar 2017-2018: 97% promovabilitate la examenul de Bacalaureat, 95% promovabilitate la Evaluarea Națională si 11,11 % promovabilitate la Bacalaureat a cursanților adulți.
  • An școlar 2018-2019: 92% promovabilitate la examenul de Bacalaureat, 98% promovabilitate la Evaluarea Națională si 20 % promovabilitate la examenul de Bacalaureat a cursanților adulți.
  • Anul școlar 2019-2020: 96% promovabilitate la examenul de Bacalaureat, 97% promovabilitate la Evaluarea Națională si 34,28 % promovabilitate la examenul de Bacalaureat a cursanților adulți.

Tehnici moderne de predare, o echipa de management performanta, profesori tineri si constant instruiti, cu experiența in a lucra cu elevi aflati la diverse niveluri de cunostinte, cu calitati pedagogice, ce aplica metode flexibile de lucru, in functie de personalitatea elevului. Acestea sunt secretele din spatele brandului Didactika, creat special pentru a veni in sprijinul copiilor nostrii.

Filosofia  Didactika

La Didactika imbinam in procesul de predare-invatare o serie de concepte si teorii psiho-pedagogice, astfel incat sa gasim cea mai buna metoda de predare, personalizata fiecarui cursant. Filosofia noastra are la baza nevoia de a combate barierele sistemului. Astfel, inconsistenta dovedita prin schimbari frecvente, preocuparile pe termen scurt si lipsa de viziune pentru viitor al sistemului educational, a generat nevoia de a ne concentra pe individ, si nu pe grup.

Pornind de la conceptul ca “fiecare este unic”, va vom cunoastem pe voi, dragi elevi, vom descoperi stilul de predare adecvat personalitatii voastre.

Vom programa o prima intalnire tip interviu in care se face analiza situației școlare, analiza motivației psiho-pedagogice, a punctelor tari si slabe ale elevului. Pe baza acestor informatii vom discuta cu elevii si parintii si se va propune varianta de lucru cea mai eficienta pentru elev.

Aceasta intalnire precum si testarea initiala sunt GRATUITE.