Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Despre noi

  /  Despre noi

Tehnici moderne de predare, un director cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul invatamantului, o echipa de profesori tineri si constant instruita. Acestea sunt secretele din spatele conceptului Meditatii Didactika, creat special pentru a veni in sprijinul copiilor nostri.

Filosofia  Didactika

La Didactika imbinam in procesul de predare-invatare o serie de concepte si teorii psiho-pedagogice, astfel incat sa gasim cea mai buna metoda de predare, personalizata fiecarui cursant.

Filosofia noastra are la baza nevoia de a combate barierele sistemului. Astfel, inconsistenta dovedita prin schimbari frecvente, preocuparile pe termen scurt si lipsa de viziune pentru viitor al sistemului educational, a generat nevoia de a ne concentra pe individ, si nu pe grup. Pornind de la conceptul ca “fiecare este unic”, cursantului i se va face o analiza, prin intermediul unor teste consacrate, care ne va ajuta pe noi sa gasim cea mai buna metoda in procesul de predare-invatare, astfel incat informatia sa fie asimilata cat mai bine. La baza acestei idei, stau teoriile urmatorilor:
- F. Parson, care vorbeste despre cunoasterea clara a propriei persoane pentru a reusi in proiectele propuse;
- E. Deming, in viziunea caruia, imbunatatirea continua este una dintre trasaturile cheie ale succesului;
- J. Holland, care este de parere ca este nevoie de o analiza a comportamentului din punct de vedere vocational, pentru ca un individ sa exceleze.